Oğuz Kağan Köksal Özel Eğitim Anaokulu
YÜZÜNCÜYIL MAH. 85383 SK. OĞUZ KAAN KÖKSAL GÖRME ENGELLİLER İ.Ö.O SİTESİ NO 1 ÇUKUROVA / ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan özel eğitime muhtaç çocuklara yönelik eğitim modellerini okulumuzda uygulamak, okulöncesii amaçlarını gerçekleştirmek, Ülkemizde ve dünyada özel eğitim alanında model okul olabilmek, Bağımsız hareket edebilmelerini sağlamak, okulönesi eğitimini tamamlarken gerekli bilgi beceri ve donanımla ilkokula hazır olmalarını sağlamak

MİSYON

Okul öncesi çağındaki öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, topluma yararlı, ülkesini ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmek; Engellerinden kaynaklanan fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak, yetersizliklerini aşıp bağımsız, yaratıcı, üretken bireyler olmalarını sağlamak; Onları sağlıklı bireylerin ulaştığı en yüksek başarı düzeyinin üzerine çıkarmak; Bilimsel, sosyal, kültürel, zihinsel yönden en iyi düzeyde gelişimlerini sağlamaktır.

Normal Eğitim

kalorifer

okulumuz öğrencileri devlet servisleri tarafından taşınmaktadır.

İle uzaklığı:9,6 Km. İlçeye Uzaklığı: 2,4 Km.

100. Yıl Mah. 85383 Sk. No:1/A Çukurova ADANA

Kontenjan Bilgileri

Toplam 28 Öğrencidir. Ancak 10 öğrenci özel eğitim öğrencisi 18 öğrenci normal öğrenci olmak üzere toplam 28 öğrencidir.